Instagram keret az esküvőn szolgáltatói szemmel: 

Leggyakrabban az instagram fotókeretet esküvőkön használják, ám mi lehet a titka ezeknek a kereteknek?

Miért szeretik oly nagyon az Ifjú Párok, a násznép tagjai és a szolgáltatók is ezt a lehetőséget?

Úgy gondoltunk, utána járunk és megvizsgáljuk az Instagram keretet az esküvői szolgáltatók szemszögéből is.

 

Fotós és videós:


 

A fotósok és videósok azokat a pillanatokat tudják megörökíteni, amilyen pillanatok megtörténnek!
Legyen ez vidám vagy érzelmes pillanat. A szép fotókhoz érzelmek kellenek, és szép környezet, amiben az események történnek.

No és persze profi fotós és videós!  Ám a profi sem ugyanolyan hangulatú képeket készít, ha a környezet nem olyan szép, vagy nincsenek érzelmek és főleg nincsenek programok az esküvőn.
Mert valamilyen program igenis kell az esküvőre, amitől oldódnak az emberek, beszélgetnek egymással.

Egy ilyen lehetőség a fotókeret használata is.
A fotókon és a videón szuperül mutat az Insta keret, aminek használata közben az emberek vidámak, mosolyognak, bolondoznak és élvezik a nagy napot.
Örülnek annak, hogy ott lehetnek, és ezt kifejezik azzal, hogy folyamatosan használja valaki a keretet.
Mivel a kerettel fotózkodni számtalan lehetőség van, ezért tényleg mókás fotók készülnek, színesben, fekete fehérben, vagy akár szelfi módban is.

Feldobja a képeket és a felvételeket ez a lehetőség, hisz akár a délutáni órákban használják időkitöltő programként, akár a buli alatt a táncparketten használják, mindenhol szuper felvételek készíthetők.

A fotósok és videósok hálásak, ha vannak olyan programok az esküvőkön, amik színesítik azokat a fotókat, amiket végül átadnak a pároknak.

 

Ceremóniamester:


 

A ceremóniamester szintén ajánlja az Instagram keret használatát az esküvőkön, hisz az egyik legjobb eszköz az ő kezében is, hogy feldobja az esküvő hangulatát, motiválja az embereket arra, hogy ne csak az asztaluknál üljenek és beszélgessenek.

Ahol van fotókeret, ott biztosan egy kiváló program lehetőséget adunk a CM kezébe, amivel a násznépet könnyedén tudja motiválni.
A nagy nap forgatókönyvében fontos szerepet játszik a helyes időbeosztás, és hogy mindig minden a megfelelő időben történjen!

Fontos, hogy mindig legyen valamilyen program lehetőség, hogy aki akarja, az ki tudja használni ezeket a lehetőségeket a násznép tagjai közül.

A CM tudja motiválni az embereket, hogy fotózkodjanak a kerettel úgy, hogy használják mellé az egyéb mókás kellékeket, vagy készüljenek fotók az Ifjú Párral is közösen az Insta keretben.

Kiváló lehetőség tehát a CM kezében, hogy felrázza az embereket, ha esetleg leülne a hangulat, amitől minden Ifjú Pár amúgy is retteg.

Ha van fotókeret, nem kell aggódni az üresjáratok miatt az esküvőn!

Érdekel, hogy milyen keretek közül tudsz választani? Kattints ide!