Kulisszatitkok az Instagram keretről!


A mai trendeknek megfelelően a szelfizés mindennapjaink része lett, egy rendezvény vagy bármilyen fontos esemény sem múlhat el anélkül, hogy fotózkodjunk, poénos képeket készítsünk és őrültködjünk a telefonunkkal.
Ezeket a képeket pedig azonnal feltöltjük a közösségi oldalakra is.
Az Instagram keret pontosan ezt a fotózkodási kedvet dobja fel, és teszi még emlékezetesebbé a felejthetetlen alkalmakat.

Az Insta keret személyre/alkalomra/eseményre/rendezvényre szabható, teljes mértékben a megrendelő kívánságai szerint készül el; amivel aztán a fotósarokban vagy bárhol tudnak fényképezkedni az emberek.

 

Mit is kell tudni az Instagram fotókeretről?


 • Hívják még insta fotókeretnek, instagram képkeretnek, de selfie keretnek is nevezik
 • A megrendeléskor fontos pontosan megadni azokat az adatokat, kívánságokat amiket szeretnétek, hogy megjelenjenek a kereten!
  Így a megrendelés leadása előtt jól gondoljátok át, milyen típusú fotókeretet szeretnétek magatoknak!
  Előre megtervezett design-ok közül tudtok választani, de tudunk teljesen egyedi igényeket is teljesíteni, nincsen nálunk lehetetlen!
  Viszont valóban fontos, hogy minden igényt, részletet a megrendeléskor már jelezzetek!
 • A megrendelés leadása után 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot, és elkezdődik a fotókeret látványtervények elkészítése, amit természetesen megküldünk neked! Ha ekkor még szeretnél változtatni pár dolgon, még lehetséges.
  A jóváhagyott, végleges látványterv elkészülte után kezdjük meg a keret gyártását.
  A megrendeléstől a gyártásig eltelt idő (a látványterv változtatás mennyiségétől is függ) kb. 3-4 munkanap.
  Az elkészült Instagram fotókertet pedig utána adjuk postára (GLS futárszolgálat) vagy átadjuk a keretet természetesen akár személyesen is, erre Siófokon van lehetőség.
 • Miután kézhez kapjátok a saját Insta kereteteket, máris ott a lehetőség, hogy használjátok.

 

Készül az instagram keret

 

Milyen alkalmakra szoktak leginkább fotókeretet rendelni?


 • Leggyakrabban esküvőkön vagy céges bulikon használják a keretet, ahol van lehetőség kialakítani egy külön fotósarkot,
  amiben bátran fotózkodhatnak vele az emberek.
  Ám a tapasztalat azt mutatja, hogy ezeknek a kereteknek nem csak a fotósarokban van szerepe, hanem a buli vagy a lagzi alatt is kézről-kézre jár.
  Tulajdonképpen tánc közben is lehet alkalmazni, hisz ott is készülnek mindig fotók, és akár egyéb mókás kellékeket is használhatunk a keret mellé.
  Az Instagram keret esküvőre vagy bármilyen rendezvényre  egy kiváló lehetőség arra, hogy feldobjuk kicsit a bulit, és az egyszerű fotókat még emlékezetesebbé tegyük.
  Az biztos, hogy minden vendégnek garantáltan tetszeni fog és készülnek a jobbnál jobb fotók.
  Eddig a mozgatható, bárhová vihető fotókeretről írtam nektek, ám lehetőség van arra is, hogy egy stílusos és elegáns réz keretre akasszuk, ahol nem nekünk kell fogni a fotózkodáskor a fotókeretet, hanem csak mögé állni, és máris készíthetik rólunk a fotókat.
  Esküvőkön éppúgy alkalmazható ez a fotókeret típus, mint a céges rendezvényeken vagy bárhol.
 • Akár egy Hotelben is, ahol több ezer ember száll meg, akik feltöltik a fotókat, hogy éppen hol nyaralnak. Akkor miért ne a szállást reklámozó Insta kerettel tennék meg ezt? 
  Így a cégeknek is kiváló marketing lehetőséget rejt az Instagram fotókeret, hisz a feltöltött fotókon reklámozhatjuk cégünket, termékünket vagy tulajdonképpen bármit, amit szeretnénk.
 • A TeKereted fotókerete hihetetlenül könnyű – más fotókeretekkel ellentétben -, nincs 1 kg se. Sőt! Ez az Instagram fotókeret nem hajlik, nem szakad,
  bírja az egész napos strapát.
 • Alapanyaga prémium minőségű 1 cm vastag habosított PVC, vagy az alap 5 mm vastagságú.

  Biztosak vagyunk benne, hogy a TeKereted fotókerete nem okoz csalódást, ezért is valljuk azt, hogy a mi fotókereteink 100%-ig party állóak, és élmény lesz velük a fotók elkészítése, ezért van nálunk 100% élmény garancia.

  A kerettel való fotózkodás után pedig már nincs más dolgod hátra, mint nekünk egy visszajelzést küldeni, hogy Tőled is tudjuk, valóban 100% party álló élmény garanciát nyújtottunk Neked!
  – Bátran küldj nekünk írásos véleményt a facebookon a vélemények rovatba és amennyiben nem nagy kérés, küldj nekünk fotókat is, hogy lássuk mennyire jól szórakoztatok a TeKereted Instagram keretének köszönhetően. Választható insta kereteket itt tudod megnézni. Egyedit szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot és készítünk egy látványtervet.

  Tippek és ötletek a TeKereted fotókeret használatához!

 • A kerettel fotózkodni már önmagában is nagyon mókás, hisz akár egyedül állunk a keretbe akár többen, már különlegessé varázsolódnak a képek.
  A legideálisabb, ha 1-4 fő fotózkodik a kerettel, ám ennél sokkal több ember is használta már egyszerre szóval nincsen lehetetlen!
  Csak a fantáziátok szabhat határt. Készíthettek képeket csak a keretet használva, úgy hogy a kezetekben tartjátok, de vannak akik ennél kreatívabbak, és konkrétan belebújnak, beleállnak és úgy fotózkodnak.
  Készülhetnek komoly, hivatalos képek, ám ha grimaszokat vágtok vagy egyéb mókás kellékeket használtok a keret mellé, garantált a siker.
  Használhattok különböző kalapokat, fejfedőket, álarcokat, szemüvegeket, bohóc orrot vagy cilindert.
  Volt aki villogó varázspálcát, unikornisszarvat is magára rakott, igazán emlékezetes képek születtek.

 • Ha akarjátok ezeket a kellékeket is szabhatjátok az esküvő/rendezvény stílusára és ha van egy tematikája  (szuperhősös, western stílus stb.) akkor ezek a kellékek is lehetnek ehhez szorosan kapcsolódóak, nem beszélve az instagram keretről, hisz azt is szabhatjuk akár szuperhősösre is.
  Minden csak rajtatok múlik!

  TeKereted – a keret, ami rólad szól!

  tekereted.hu-logo

   

  Tudod milyen selfie keretet szeretnél? Itt tudod leadni rendelésed.

       Kíváncsi vagy, hogy milyen a szolgáltatók szemével a fotókeret? Kattints Ide!